Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παναχαϊκή: "Καθάρισε" το Αιγάλεω και βλέπει παραμονή

 


 H Παναχαϊκή κέρδισε με 1-0 το Αιγάλεω στην Αγυιά, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2 και έφτασε τους 18 βαθμούς και την 3η θέση, ενώ το Σίτι παρέμεινε στους 21 και την 2η θέση.

Στην σκακιέρα των προπονητών, ο Γιάννης Τάτσης έκανε πολύ καλή διαχείριση, εγκλωβίζοντας το Αιγάλεω και τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Οι Πατρινοί στο 13’ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε. Ο Ζαμόρα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε, από ωραία σέντρα του Ζέκοφ, όμως καταλογίστηκε φάουλ. Πέντε λεπτά μετά, το γκολ της Παναχαϊκής μέτρησε. Ο Ζαμόρα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, από κόρνερ του Μασούρα, έκανε το 1-0 στο 18’. Το Σίτι στο 55’ έχασε μεγάλη στιγμή. Ο Μπουλάρι έπιασε το δυνατό σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο Κολοβούρης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο φινάλε του αγώνα το Αιγάλεω είχε και δοκάρι στο 85’. Ο Μίσκου εκτέλεσε το κόρνερ απο τα δεξιά, ο Ναζίμ έκανε το σουτ απο τα αριστερά, ο Κολοβούρης ενστικτωδώς με τα δάκτυλα έδιωξε την μπάλα που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γ. Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέτ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τομάς (90’ Ιατρούδης), Αλιμπέ, (68' Γαϊτανίδης), Ντε Ολιβέιρα (90’ Λιοφάγος), Τραορέ  (75' Πετράτος), Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος (58΄ Μπάμπης), Γαρουφαλιάς (76΄ Σταμένκοβιτς), Βάρκας (71΄ Ζαρόκωστας), Νταβιώτης (46' Ναζίμ), Ραμίρεζ (58' Μίσκου), Μπουλάρι

Ακολουθήστε το Patrassosportivo στο Facebook , στο Τwitter, Κάνετε follow στο Instagram , αλλά και στο κανάλι  μας στο Υoutube.


Σχόλια