Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παναχαϊκή: Ζωντανή στην μάχη της παραμονής μετά την ισοπαλία στην Ρόδο


 Παναχαϊκή πήρε 2-2 στην έδρα του Διαγόρα, αλλά παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. 

Τον πρώτο της βαθμό στα πλέι άουτ κατέκτησε η Παναχαϊκή στη Ρόδο. Η ομάδα της Πάτρας, εκμεταλλευόμενη το τραγικό λάθος του Λαδά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για μισή και πλέον ώρα, απέσπασε 2-2 από τον Διαγόρα Ρόδου και με παιχνίδι παραπάνω βρίσκεται στο -3 από τη ζώνη σωτηρίας.

Ο Διαγόρας δεν έδωσε αξία στη νίκη επί του Παναθηναϊκού Β, αλλά βρίσκεται σαφώς σε πιο ευνοϊκή θέση και στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού. Θα μπορούσε, βέβαια, να βρίσκεται πιο ψηλά αν απέφευγε τα λάθη.

Οι Κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 40'. Από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λεσάι ο Δημητρίου έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, ο Κολοβούρης είχε καθυστερημένη αντίδραση και είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Η Παναχαϊκή ισοφάρισε με μία φάση... blooper! Ο Μασούρας στο 51' έκανε σέντρα - σουτ από δεξιά, ο Λαδάς μπλόκαρε τη μπάλα, έκανε βήματα πίσω και ο βοηθός έδειξε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή για το 1-1!

Στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, αλλά στην επόμενη επίθεση με έναν «κεραυνό» του Μανιά εκτός περιοχής πήραν εκ νέου το προβάδισμα (2-1). Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Μανωλάκη να κάνει χειρονομίες προς τον πάγκο των Αχαιών, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 56'.

Με παίκτη παραπάνω ήταν λογικό η Παναχαϊκή να βγει μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε στο 79'. Από σέντρα του Μασούρα ο Ντε Τομάς αφύλαχτος από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2 κράτησε ζωντανή την ομάδα της Πάτρας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας, Τσιαντούλας (89' Ματίγιεβιτς), Αντεσίνα (59' Νικόλης), Λεσάι (81' Βολάκης), Μανιάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης):Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα (46′ Χριστόπουλος), Προύντζος (83′ Πετράτος), Γαϊτανίδης (68′ Νάστος), Ντε Τομάς, Καραγιάννης (68′ Μπόουνεν), Ντε Ολιβέιρα (68′ Παπαηλίου), Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος.

Ακολουθήστε το Patrassosportivo στο Facebook , στο Τwitter, Κάνετε follow στο Instagram , αλλά και στο κανάλι  μας στο Υoutube.

Σχόλια