Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παναχαϊκή: Νίκη παραμονής επί του Ολυμπιακού Β' στην καυτή Αγυιά

 


Παναχαϊκή, νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Β και τον έστειλε με το 1,5 πόδι στον υποβιβασμό.

Αγκαλιά με την παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας κατέκτησε την Κυριακή (28/04) την 4η διαδοχική νίκη της στα πλέι άουτ και αύξησε τη διαφορά από την 4η θέση στους 4 πόντους με τρία ματς να απομένουν!

Οι Αχαιοί επικράτησαν στην Αγυιά του Ολυμπιακού Β με 1-0 και τον έστειλαν με μαθηματική ακρίβεια στον υποβιβασμό. Οι Πειραιώτες, άλλωστε, απέχουν 8 πόντους από τη ζώνη παραμονής και με το πρόσωπο που δείχνουν φαίνεται απίθανο να προλάβουν το τρένο. Εάν η Παναχαϊκή επικρατήσει, άλλωστε, σε ένα από τα τρία προσεχή ματς, ο Ολυμπιακός Β θα πέσει και μαθηματικά.

Στο 2' η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπαγκαλιάνη, αλλά ο Παπαδούδης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Αλιμπέ. Παρόλα αυτά 5 λεπτά αργότερα ο Μπαρέ με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο για τους Αχαιούς.



ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ (89' Νάστος), Ζαμόρα, Προύντζος (89' Λιοφάγος), Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκχοφ, Ντε Ολιβέιρα (71' Πετράτος), Αλιμπέ (71' Γαϊτανίδης), Χριστόπουλος (63' Ιατρούδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ (88' Κεραμίδας), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (63' Πινακάς), Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος (75' Βλαχομήτρος), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.


Ακολουθήστε το Patrassosportivo στο Facebook , στο Τwitter, Κάνετε follow στο Instagram , αλλά και στο κανάλι  μας στο Υoutube.


Σχόλια